Freddans sida är uppdaterad..

..  med bilder! Ska försöka få till bilder på Tilda också, men det är ont om dom tyvärr. Kanske kan jag hitta bilder att scanna in?

Vi har haft en riktigt bra lördag idag, Pascal och jag plockade mer än en halv ICA-kasse med kantareller på ett ställe som jag ramlade på under förra årets ekinventering 🙂 Arbetsförmån! Sen åkte jag och dogsen och tränade och nu ska vi till Nori för att äta sushi! Vegetarisk förstås 😛

Vallningen går rätt hyfsat framåt tycker jag! Monster har börjat koppla att flankeringskommandon betyder att man MÅSTE gå åt ett särskilt håll och att fösning betyder att man måste gå rakt fram utan att tänka runt 🙂 Det är inte lätt det där. Troll och jag nöter lite på delning och fråndrivning, det går också framåt! Troll ska tävla ganska snart om anmälan går igenom. Sista anmälningsdag är idag och på söndag och min betalning kommer in på måndag.. Frågan är hur hårda dom är?

Monster är anmäld till VP den 7 november nu, det är ca 7 veckor. Hinner vi få alla bitar på plats innan? Det återstår att se 🙂

På måndag fm ska vi iaf åka till Karin S och träna ett par timmar, Lydia med Dingo, Ulrika med Gibson och så jag med mina pojkar, det ska bli kul! Karin brukar alltid vara så bra, jag har varit laddad med energi och träningslusta när jag varit där tidigare 😀 Förhoppningsvis får vi värdefulla tips med oss hem!

Publicerat på 18 september 2010, i Just nu, Monster, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Freddans sida är uppdaterad...

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: