Första agilityträningen på en månad

Jag och Ida åkte ut till BK idag och tränade agility för första gången sedan Troll blev halt och det gick bra! Ingen hälta efteråt 🙂 *lycka* Han stannade inte ordentligt på kf och han rev några hinder men det får väl ändå vara godkänt efter en månads vila.

Monster var lätt galen och hans inställning till gungan är lik barns förhållande till bergochdalbanor, det är ASHÄFTIGT och man måste åka flera gånger 😮 När gungan blir klar så blir den nog kanon med den inställningen, han tvekar inte en sekund att springa längst ut, men just nu är han typ okontrollerbar…  🙂

Sen har vi ju röstat förstås, nu är det bara att vänta. Förhoppningsvis så blir det inga 4 % för SD och förhoppningsvis byter vi regering. Valvakan har inletts med kantareller och tzaybitar och kladdkakan står i ugnen. Nu ska hundarna bara rastas så är vi redo att vaka! Imorgon vet vi..

Publicerat på 19 september 2010, i Agility, Just nu, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Första agilityträningen på en månad.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: