Plågsamma Hedvigförsök del 3

Kanske skulle följa upp allergitesten jag gjorde genom att avslöja att jag är allergisk mot fem ämnen, de redan avslöjade nickel och kobolt, sen tillkom klorhexidin, krom och parfymmix. Det som är intressant är att krom finns i skinn och läder, jag är alltså en vegetarian som är allergisk mot skinn och läderprodukter 🙂 Haha, säger jag!

Fattas bara att man kan konstatera om jag faktiskt är allergisk mot kött, något som jag har trott sen jag plötsligt blev av med mitt dagliga illamående när jag blev vegetarian för 10 år sen. Skulle vara skönt att få det på papper liksom 🙂

Publicerat på 24 september 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

 1. Förstår vad du menar. Efter att haft problem med magen så länge jag kan minnas, slutade jag äta mjöl för 1 1/2 sedan. Synd att ingen inte jag eller hade kommit på det tidigare men det är inget som jag har orkat fixa något papper på. Vilket gör att jag inte kan få special mat på jobbet för man måste ha intyg säger mattanterna.

  Gilla

  • Till Maria o Anni:

   Låter som väldigt illa informerade mattanter, alternativt är de Väldigt dåligt utbildade eller bara lata. Det Ska räcka med att du säger att du inte tål gluten/ägg/laktos så ska de fixa mat utan det utan att fråga om något alls. Om inte så prata med deras chef.

   /Glutenintollerant

   Gilla

%d bloggare gillar detta: