Snart blir det Kumla, sen blir det vallning och ikväll, ja då var det VM-pepp!

Imorgon ska vi klämma in oss 4 personer och 4 hundar i min bil. Utan takbox hade det nog aldrig gått 🙂 Sista agilitytävlingen för säsongen som det ser ut, men vi har lite valltävlingar kvar sen iaf. Tur det, jag känner mig inte klar med tävlandet för i år 😛

Vi har tränat en hel del vallning nu och efter att ha gått ganska dåligt så kändes det mycket bättre idag. Det verkar som en stor pollett ramlade ner i Monsters lilla hjärna idag och han fattade away och come by så himla mycket bättre, både åt vilket håll han skull och att han skulle flanka ordentligt. Jag var väldigt nöjd med lillplutt efter dagens pass, fösningen kändes också riktigt stabil!

Troll kändes också fin, särskilt jämten känns väldigt fina och stabila. Jag har (på order av Karin.. ;)) börjat köra mer och mer med pipan. Jag är väl lite lat och hittills så har det funkat att prata, men ska vi någon gång till IK2 så behöver jag ju kunna vissla! Så nu blir det hårdträning på visslan. Troll är inte så bra på höger och vänster på visslan än, men det går framåt!

Vi har haft VM-pepp nu också för Bea som ska till Tyskland nästa vecka, så nu jäklar! Jag kommer inte vara på plats, men jag ska heja mentalt, hela helgen 😀

Publicerat på 24 september 2010, i Agility, Monster, Tävla, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Snart blir det Kumla, sen blir det vallning och ikväll, ja då var det VM-pepp!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: