Monster gör framsteg

Vallpasset igår gick bättre än vad det gjort på ett par veckor tror jag. Tragglandet med away/come by börjar ge resultat även om jag inte kan säga att han KAN det än och flankeringarna även åt vänster går framåt. Fortsätter det så här så känns det lovande! Fösningen tycker jag går bättre också, vi traskar på med lina, men han blir mer och mer fokuserad rakt fram.

Troll gör det mesta bra förutom fösningen, fattar inte att han måste glida hela tiden! Nu är ju våra får extremt tröga så han orkar inte riktigt trycka på dom, men ändå! Resten går bra iaf, han är stadig i hämten och delningen funkar också fint. Känns hyfsat inför helgen 🙂

Publicerat på 28 september 2010, i Just nu, Monster, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Monster gör framsteg.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: