Alla inlägg är här!

Alltså, man kan verkligen pilla med en blogg om man vill! Nu är alla inlägg från dagen då jag började blogga i februari 2006 inlagda i den här bloggen. Skönt att ha allt på samma ställe, dessutom väldigt trevligt att gå igenom vad jag pysslat med under 2 ½ år 🙂 Problem som vi haft i träningen som inte existerar längre, den totala bristen på pengar som inte alls finns i samma omfattning nu, saker som engagerat mig, telefonförsäljarjobbet som jag kämpade för skulle kännas ok men som egentligen fick mig att känna mig som en påse sopor… Trolls skador, rehab, plugget osv osv.. Det som är den röda tråden är att saker faktiskt löser sig!

Som Monsters slalom till exempel! Jag tränade trädgårdsagility idag (för första dagen utan att känna mig död efteråt, woho!) och Monster tar 8 pinnar jättefint och i full fart när vi kör högerslalom. I vänster kan han 4 pinnar… Varför? Inte en aning, jag har tränat liksidigt, men någonstans har han hakat upp sig. Är jag orolig? Nej, det KOMMER att lösa sig med tiden, jag kommer knappt komma ihåg att vi har haft problem med det om, säg, ett år. (Det är nu man ska säga peppar peppar, så det är väl bäst jag gör det för säkerhets skull ;)) I högerslalom är han GRYM och han förstår och blir bättre för varje träningspass! Idag läste han dessutom snäva svängar, bakombyten och sög på hinder! SÅÅÅ duktig 😀 Måste ta och filma någon dag så han blir förevigad 🙂 Han är rolig, sugen och ÄLSKAR agility lillgubben 🙂

Trolle och jag ska gå på kurs för Anna Müller imorgon, det ska bli snabbare svängar, jakkos och handling som står på agendan och det ska bli jättekul! Hoppas jag överlever bara, är hemma från jobbet idag också för att mina lungor gör ont när jag andas (men på vc sa dom att det bara är luftrörskatarr) så jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon!

 

Publicerat på 08 oktober 2010, i Agility, Just nu, My, Troll. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Hoppas oxå att du överlever…..

    Gilla

  2. hoppas du kommer iväg på kursen! så tråkigt när sjukdom ska komma emellan sådant :/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: