Karinkurs!

Idag flexade jag ut tidigt från jobbet och åkte till Karin tillsammans med Lydia & Dingo och Ullis & Gibson!

Karin tyckte att Monster har utvecklats en hel del sen sist (ca 4 veckor sen). Sist kunde han inte höger och vänster och han flankade dåligt åt vänster. Idag kan han nästan flankkommandona och är betydligt bättre på vänster! Han är bättre på att fösa och vi fick in fåren i fållan (med lite slit, fåren bjöd inte direkt på det..). Monstret har bättre stil och är mer ”på” än sist. Mycket positivt alltså 🙂

Var är bristerna då? Jo att jobba med att han MÅSTE flankera perfekt i ALLA lägen, att jobba med höger och vänster åt ”fel” håll, jobba med ”time” (sakta).. Vi har lite jobb kvar innan VP, synd att det ska bli mörkare! Får väl börja tidigare på jobbet så att jag kan utnyttja dagsljuset på eftermiddagen..

Troll tränade delningar och det ska vi fortsätta med! Våra får är lite för lätta för på Karins får gjorde Troll likadant som på tävlingen sist, dvs gick runt.. Men jag fick många tips, att singla till exempel och fortsätta att jobb med den avdelade flockan och att aldrig skicka runt om han misslyckas utan få igenom inkallningen och sen själv gå runt. Väldigt bra konkreta grejer att jobba med 🙂 Tyvärr gick Troll omkull och jag är lite osäker på hur han rör sig. Jag tror att det är ok, men får kolla på honom när det är ljusare imorgon…

Publicerat på 14 oktober 2010, i Monster, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Karinkurs!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: