Delning och ett bestämt Monster

Påbörjade delningsträning med Monster idag. Han ser väldigt skeptisk ut milt sagt, men han kom in emellan, två gånger! Troll börjar å andra sidan få riktig pejl på vad delningen går ut på, men han jobbar förstås på en annan nivå. Singling jobbade vi med igår 🙂

Ett får har börjat ifrågasätta Troll. Det roliga är att inget får ifrågasätter Monster. Något får har stannat till någon gång, men han går liksom bara rakt på, säger inte till, bara ignorerar det uppstudsiga fåret och då vänder hon sig och ger sig. Vet inte om han är korkad eller modig, men han verkar sakna självbevarelsedrift och/rädsla  iaf 🙂 Eller är han som sin far som sägs ha en väldig pondus 😛

Monsters  höger och vänster börjar sitta bättre och bättre. Det går fort när man försöker valla varje dag, jag började ju med flankkommandona på allvar bara för någon månad sen. Jobbar med kommandona ur balans också och ja, det går också framåt. Tänk att saker har en tendens att gå bättre när man tränar ofta och mycket på dom 🙂 Ingemar Stenmark hade faktiskt rätt i det 😛

Publicerat på 21 oktober 2010, i Vallning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Delning och ett bestämt Monster.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: