Jobbelijobbeli

Den här veckan och nästa är det galet mycket att göra på jobbet. Långa dagar i fält blir det, Österbymo i förrgår, Tranås igår, Boxholm idag.. Trött är jag när jag kommer hem, inga problem att somna just nu! Fick in ett vallpass igår medan mörkret föll som tur är, för hundarna blir lite rastlösa av bara promenader 🙂 Tur att jag har hittat en hundvakt som verkar funka, annars skulle det vara omöjligt att jobba så långa dagar. Nu ut med dogsen sen till jobbet!

Publicerat på 21 oktober 2010, i Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Du hålller dig ju inom länet… Vad sägs om den här veckan jag kommer ha i november:
    Måndag – Jönköping, tisdag – Tomelilla, onsdag – Habo, torsdag – Bollnäs, fredag – Umeå. Anna på turné kan man säga 😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: