Om att faktiskt bestämma sig för vart man ska bo och följderna av det

Häromveckan:

Pascal: Ska vi bara skita i att leta lägenhet och säga att vi ska bo här?

Hedvig: Ja varför inte?

Pascal: Ska vi tapetsera om?

Hedvig: JAAA!!

Ja, så sa vi efter att ha lite oengagerat surfat efter superdyra bostadsrätter och under tiden låter fönstren vara utan gardiner i lyan där vi bott sen i april. Men nu så, efter ett beslut om att vi iaf ska bo kvar i något år, så har det kommit upp gardiner i köket och i sovrummet! Och vilken skillnad det blev! Mycket mer ombonat och mysigt, mer hemma på något sätt 🙂

Idag tog vi ännu ett steg mot att verkligen bo här, vi valde nämligen nya tapeter till vardagsrummet! Idag så är vardagsrummet en sorglig kvarleva från 10-15 år sedan när det var väldigt inne med terrakotta på väggarna. Orange är dom, och nu när vi faktiskt fått upp lampor så ser det ännu värre ut, som att bo i en överdimensionerad morot. Men om 6-8 veckor så ska våra väggar få en diskret ljusgrå färg på tre av väggarna och en svart storblommig tapet som fondvägg! Väldigt snyggt tror jag att det blir!

Dessutom beställde vi tapeter till köket, där är det idag vita målade väggar, förutom en fondvägg som är någon form av gammelrosa. Fettfläckarna pryder tapeten och den är ganska sorglig. Istället ska vi nu få upp en randig färgglad tapet som nog blir kanon! Hoppas bara att de nya gardinerna funkar till den nya tapeten..

Det känns kanon det här, att bli av med det orange och få in lite ljus och lite kitch här, hoppas hoppas att det blir fixat före jul också 😀 Sen kan vi tom fixa till en inflyttningsfest 😛

Publicerat på 23 oktober 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Det låter tjusigt värre!! Du får lägga upp lite bilder på före, så man kan se skillnaden sen =)

    Gilla

%d bloggare gillar detta: