Kontaktfält

Träning inomhus igår kväll och båda vovvarna sprang över kontakfältsbrädan. Troll gjorde det väldigt mycket bättre igår och visade lite mer känsla för var han skulle stanna. Monster är helskärpt och stannar perfekt. MEN i full fart över balansen så är det inte lika lätt… Det är vinterns träningsprojekt, att kunna kontaktfält i alla lägen och även att kunna gungan utan att släppa leksaken och rusa tillbaka över gungan ett varv till.. Det är Monsters paradnummer och det gillas INTE av matte.

Vi avmaskade fåren igår, det gick på en kvart! Sanslöst fort och effektivt gick det 🙂 Sen vallade jag lite i 25an, det är sista rycket nu för idag åker dom hem! Sen är vi fårlösa 😦 Hoppas att vi får tillfälle att valla ibland ändå..

Publicerat på 16 november 2010, i Agility, Fåren, Monster, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Ni får väl komma till oss och valla i vinter. Lite träning kan ni nog göra i vår fålla även om den är liten.

    Gilla

    • Ja gärna! Skulle vara kul att se hur det går för er okcså 🙂 Tror det blir jättebra att få in fåren på en mer kontrollerad yta!

      Gilla

%d bloggare gillar detta: