Liten lunch-lycka :D

Ett kort slalompass på lunchen och vänsterslalom släppte! Monster har kunnat högerslalom länge, men har haft en hang-up i vänsterslalom (vilket jag har bloggat om tidigare). Jag har ju inte tränat nån agility nästan under hösten eftersom jag har prioriterat VP, men nu så! 4 pinnar åkte ut på lunchen och Monster inledde passet genom att köra höjdhopp genom port nr 2 (varför liksom? Lätt obegripligt beteende?), men så sprang jag på och bytte bakom och plötsligt satt det! Med låg näsa slingrade han sig igenom även i vänsterslalom 😀 Så himla glad!! Nu kan han nog snart 12-pinnars även i vänsterslalom 😀

Publicerat på 19 november 2010, i Agility, Monster. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Vilket duktigt Monster!! Det kliar i fingrarna att få sätta igång med slalom…har tänkt o vänta till efter jul med min lilla virrpanna! Hoppas MHt blir skoj!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: