Inget MH :(

06.50 vaknade jag av att telefonen ringde. Dagens MH är inställt 😦 Tydligen var det så att testledarens hund hade börjat valpa (vilket väl får ses som en godtagbar ursäkt ;)) så då gick det inte att genomföra. Nu är frågan, när ska Monster göra MH??? Blir väl inte något nytt förrän till våren kan jag tänka mig…

Publicerat på 20 november 2010, i MH, Monster. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Nej vad tråkigt! Kan du inte kolla andra klubbar? Eller uppfödaren? Min uppfödare fixade MH för hela kullen, inte jättelångt bort. Hela kullar av bruksras ligger ganska högt upp på turlistan då det då ses som avelssyfte och att stärka rasens utveckling.. typ..

  Och du! Vad hände med veggoinlägget som visas på bloglovin?? Jag som tänkte att det skulle bli dagens läsning och debatt!!

  Gilla

 2. Ah, på det viset.

  Heheh, tänkte det kunde va på det viset. Du kanske kan modifiera det i nyktert tillstånd och lägga upp det på nytt? =)

  Gilla

 3. Attans, det som är så himla roligt med MH! Fajjsan ska få göra sitt i vår med, mest för att jag tycker det är så himla skoj att se hur dom reagerar! Jag tror alltså inte hon kommer göra något lysande MH… Min lilla fega skrutta… 😛

  Gilla

%d bloggare gillar detta: