Personalfest och tapeter

I fredags var jag på personalfest, jag var cowboy eftersom jag hade all rekvisita (förutom käpphästen som nog ska återanvändas som julklapp). Skoj var det och många hade riktigt bra utstyrslar som till exempel  ett gäng som var hela familjen Simpson 🙂

Igår tog jag och Pascal tag i tapetseringen av köket! Vi köpte tapeter för några veckor sen och sen har vi bara väntat på ett bra tillfälle. Ingen av oss har tapetserat förut, men nu var det dags! Det är bara en fondvägg som har tapet i köket, resten är vitt, så då kan man ju välja en tapet som sticker ut 🙂

Först en förebild:

Sen en bild på Pascal in action 😀

Och till slut:

Färgerna gör sig inte rättvisa på bilden, men vi blev väldigt nöjda med resultatet 😀 Nu ska vi fundera på vad vi vill göra med väggen, en hylla, eller en tavla kanske??

Publicerat på 21 november 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Jättefint!! Både fröken cowboy och tapeterna!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: