Snö snö snö och jobb

Inte mycket händer här på bloggen och inte hemma heller. Långa dagar på jobbet varvas med snöiga promenader och träning inomhus. Och sen däremellan funder på vad jag ska göra på onsdag, får jag jobbet på JV i december eller kommer jag att vara arbetslös? Jobbet på JV är bara en månad så jag skjuter egentligen bara fram problemet till årsskiftet, men en lön till är mycket värt!

MT igår och jag gillar verkligen våra diskussioner om lopp, sinnesstämning, förberedelser, problem och lösningar. Det är peppande och lärorikt och roligt! Vi är ett härligt agilitygäng i Linkeboda! Tillsammans kan vi nå hur långt som helst!  😀

Publicerat på 26 november 2010, i Jobbelijobb!, Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Saknar verkligen att inte kunna vara med på agilitygänget i Linkebodas träffar! 😦

    Gilla

%d bloggare gillar detta: