Insnöade och kontaktfält

Om sisådär en timme är det egentligen dags att åka till vinterträningen, men det har kommit över 20 cm snö idag och det snöar fortfarande. Pascal och jag gick ut för en ”matpromenad”, dvs en hundpromenad kombinerat med sushihämtning och då hade det börjat blåsa rätt kraftigt också. Jag väljer att stanna hemma, troligen så skulle det gå att ta sig till Tallboda, men den sista svängen är nog tveksamt om den är plogad och med lite blåst på det så blir det ju fina drivor. Det får bli lite kontaktfält här hemma istället. Monster har utvecklats massor på brädan, nu kan han ha fokus på leksaken och galoppera över brädan innan han stannar. Det ser mycket lovande ut 🙂 Tyvärr blir det inget filande på slalom i den här snön, det skulle ju behövas.. Får bli lite slalomtränande inomhus i HUs lokaler i vinter tror jag..

Tidigare idag tog vi lite bilder, de blev sådär, men efter lite redigerande så blev de lite bättre iaf 🙂

Monster visar snöläget 🙂

Publicerat på 28 november 2010, i Foto. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Hojta gärna om du åker till HU nån kväll! Jag hakar gärna på om jag har tid!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: