Adventshoppet

Lite snöpligt blev vårt enda lilla lopp idag, Troll trillade av balansen innan nerfarten, dvs från den högsta punkten… Det gav oss 5 fel och en kass tid, men som tur är ingen skada på Troll. I övrigt gick han bra, hyfsade vägar fast en del som kunde varit tajtare. Vi är ju kanske inte så vältränade just nu.. Det som var loppets absoluta höjdpunkt var en jakko, den första som jag gjort på tävling! Den satt som smäck och det blev en jättefin väg över hindret! Den känslan tar vi med oss till nästa lopp som blir i Karlstad i januari 🙂

Ett helt annat lopp, en helt annan årstid. Längtar!!

Publicerat på 04 december 2010, i Agility, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Ah, skulle sett innan jag åkte ju. Men kan försöka komma ihåg att ta med den på torsdag! Boken alltså!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: