Nytt jobb!

Sedan i onsdags jobbar jag nu på JV, vilket innebär 45 minuters bilpendling enkel resa. Fördelarna är att jag kan ha med mig hundarna på jobbet så nu är dom riktigt kontorshundar! Dom är jätteduktiga och ligger och sover större delen av tiden och skäller inte när det kommer in folk. Omgivningarna runt kontoret är exemplariska för lunchpromenader, Vrinneviskogen ligger 5 minuter bort och jag har hittat en slinga genom en ekhage som tar nästa en halvtimme, helt perfekt! Det här jobbet är en kort projektanställning, jag ska bara jobba till årsskiftet, men det är ändå en lön till och en månad till utan a-kassa och arbetsförmedling. Det finns ju inte överdrivet mycket jobb för en biolog såhär på vintern, men framåt våren kommer det igång igen. Egentligen borde jag ju ha någon form av vintersyssla också, vi får väl se vad man kan hitta på?

Vi har haft ett upptaget socialt liv den här veckan så hundarna har inte fått så mycket träning, däremot följde dom med och lekte med den urgulliga jaktlabbebebisen Tesla igår! Monster är helt fantastisk med valpar och står ut med vadsomhelst medan Troll är lite mer av en tjurig farbror. Bra är att han visar med hela språket vad han menar, rynktråden fungerar kan man säga och det kan ju vara en nyttig lektion för en liten valp att veta att man inte får ta ben från en äldre hund 🙂

Ikväll är det Adventshoppet och Troll och jag ska köra agilityklassen. Egentligen är vi anmälda till båda klasserna, men large hopp går allra sist då är jag inte hemma förrän kl 21… Troll har inte kört agility på ett tag pga att Monster har kört på vinterträningen och när det var Trolls tur så snöade det så jag inte vågade köra dit. Vi får lita på rutinen helt enkelt 🙂

Publicerat på 04 december 2010, i Agility, Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Grattis till jobbet!!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: