En ny sport!

Jag fick en förskottsjulklapp förra helgen, nya längdskidor! Bästa julklappen ever 😀 Jag har inte stått på ett par längdskidor sen jag var 10-12 år och det var faktiskt ett tag sen.. Planen är att köra drag med hundarna, dels som motion för mig, dels som styrketräning för dom! Jag har en Björkissele och midjebälte sen innan, nu är frågan om jag ska skaffa en uppsättning till så att jag kan köra båda, men för tillfället blir det en hund i taget!

Idag och igår körde jag fem km i spåret med vovvarna och det är tillräckligt för att få riktigt hög puls hos mig, särskilt i uppförsbackarna! Hundarna kopplade inte riktigt att dom skulle dra igår, men idag hade polletten trillat ner, båda hundarna drog mycket bättre! Tror det här kan bli riktigt bra träning för killarna 🙂

Det som gick sämst idag var att snön klibbade fast under skidorna. Får nog åka tillbaka med dom och få en lektion i vallning, har bättre styr på fårvallning på skidvallning helt klart 😉

Publicerat på 11 december 2010, i Drag, Hedvigs träning. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En ny sport!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: