Draget fortsätter och så har vi haft julklappshazard!

Idag har jag kört ännu 5 km drag med hundarna, Troll har fattat galoppen och drar riktigt bra! Jag har lagt på kommandon också, så att jag kan sakta ner, öka och stanna. Monster har däremot inte riktigt kopplat galoppen, dessutom så kastar han sig åt sidan när han vill nosa på någon fläck, mindre lyckat… Men snart så fattar han nog. Jag tror jag ska köpa en sele till och spänna Troll först, då ska han nog koppla, lilleman. Troll har ju dragit förut, med mig på cykel och även när jag sprungit med honom så för honom ligger det ju närmre till hands att lägga sig framåt i selen.

Igår kväll hade vi julklappshazard och i år höjde vi nivån ett (flera?) snäpp och hade knytisjulbord också ! Jag var medelbra på hazarden och fick med mig en pin med texten ”Jag är inte bara snygg, jag är bäst också”, ett första-hjälpenkit och ett grönt julte. Däremot var jag inte medelmätt, jag fullkomligt rullade ut efter de tre(!!) efterrätterna! På vägen hem stod en bil i diket så vi skuttade ut, kanske 6-7 tjejer, sprang fram till bilen, knuffade första bakåt, sen framåt och till sist hoppade jag och Linnea ut i den lårhöga snön och knuffade från sidan. Vi fick upp bilen och sprang tillbaka till våra egna och fortsatte. Det måste varit en något märklig upplevelse för föraren av bilen, vi pratade inte alls med henne utan kom bara framvällande, knuffade upp bilen och sprang därifrån. Klockan var dessutom mycket och det är en ganska otrafikerad väg, så händelsen måste varit lite surrealistisk i efterhand 🙂

 

Publicerat på 12 december 2010, i Drag, Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Jaså var det det ni höll på med. Jag höll mig i bilen i min klänning, kändes inte helt lägligt att putta bil 🙂

  Gilla

 2. Ha, ha, jag kan gott föreställa mig det hela vill jag lova! 😀 Fin header måste jag tillägga! Det ser riktigt juligt ut!

  Gilla

 3. Ja Åsa, vi var nog tillräckligt många ändå. Och jag o Linnea hade snö till låren så det var verkligen inte att rekommendera i klänning 🙂

  Tack Josefin, Pascal är tydligen rätt duktig på att ställa in min kamera 🙂 Jag lyckas aldrig ta bilder med så fint ljus 😛

  Gilla

%d bloggare gillar detta: