Om att få sin lön till sitt konto..

Jag får en kod från Nordea så att min lön ska komma till rätt plats, koden funkar inte. Ringer Nordea, får till svar att jag måste prata med arbetsgivaren, ringer arbetsgivaren som säger att jag ska få ny kod. Får nytt brev från Nordea med samma kod, den fungerara naturligtvis inte den här gången heller. Ringer arbetsgivaren som säger att jag ska prata med Nordea. Nordea vill inte prata med mig. Ringer min egna bank som säger att dom kan hjälpa mig, men det är tveksamt om dom hinner före den 23e. Ringer arbetsgivaren igen och får ett nytt nummer till Nordea. Ringer Nordea och får veta att allt är skitsamma eftersom dom ändå kommer kopiera gamla uppgifter så att min lön kommer med automatik till mitt lönekonto. Lägger ner verksamheten och går  och lägger mig igen…

Publicerat på 14 december 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Om att få sin lön till sitt konto...

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: