Drag på LBK?

Jag har satt en liten sten i rullning för att Linköpings BK ska bli anslutna till Dragsportsförbundet 🙂 Det skulle göra att man t ex kan tävla i drag för LBK och att vi skulle kunna ha dragverksamhet på klubben! Nu ska jag beställa CD-skiva för att få ett grönt kort på distans, sen måste man skaffa licens också och sen får man tävla! Man kan tävla i barmark, dvs springa med hunden i midjeband eller cykla eller köra med vagn, eller köra på snö, antingen på skidor eller släde. Jag kör ju på skidor just nu, men Troll och jag har sprungit en del linlöpning också (utan att veta att det heter så :))

Framför alt så tycker jag att det här med drag är en väldigt rolig vinteraktivitet nu när vi har så snörika vintrar, men jag gillar ju att tävla, så blir vi bara hyfsat bra och fixar pappersarbetet så vet man inte vad som händer 😛

Om du är intresserad av drag, som aktivitet eller tävlingsform, så hör av dig till mig, särskilt om du bor i Linköpingstrakten! Vore kul om vi blir fler om det nu blir någon verksamhet på klubben 😀

Publicerat på 21 december 2010, i Drag, LBK. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Helene kör väl med Mick nu på vintern tror jag. Och Marie Söderström springer väl med sin?

    Gilla

  2. Hej vill bara tipsa dig om min väns hemsida som brinner för drag där du kanske kan få lite inspiration: http://web.comhem.se/~u68668861/marlene/

    god jul emmeli

    Gilla

%d bloggare gillar detta: