7,5 km och mascara i hela ansiktet

Idag har varit en sån där upptagen dan före dopparedan, vi har handlat en himla massa mat och en gran. Vi ville ha en vit gran men fick med oss en silvrig, väldigt tjusig. Den första granen som jag haft sen jag flyttade hemifrån faktiskt, vuxenpoäng till mig!

Efter shoppingen (och innan städningen) tog vi en tur i spåret, ett varv på 5 km och ett på 2,5. Jag gjorde ett par riktiga vurpor, dels för att min lunch var lite bristfällig och benen därav lite mindra stadiga. Sista vurpan var en rejäl en, en sån där man får snö på en massa ställen där man inte vill ha den (läs långt in under tröjan) och sen får man också mascara i hela ansiktet, dels av snön, dels av att Troll slickar frenetiskt mig i hela ansiktet varje gång jag ramlar. Som en panda ser jag ut nu, undrar vad grannarna tänkte när dom såg mig förut 😛

Draget gick iaf bra, båda hundarna drar jättefint nu 🙂

Publicerat på 23 december 2010, i Drag. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Dagens lärdom! Skippa mascaran i skidspåret!

  God Jul på er!!

  Gilla

 2. Kul att det funkar med linorna och necklinen!

  Gilla

  • Det funkar! Tror inte jag har optimal längd på linorna än, Trolls behöver vara längre, men det går rätt bra ändå än så länge 🙂

   Gilla

%d bloggare gillar detta: