Jul!

Juldagen idag och vi har precis kommit hem från pappa med familj! Jag passade på att få migrän precis innan vi skulle åka, det var en dålig idé så prova inte det. Särskilt inte när man ska hälsa på en 2-åring som gillar att göra ljud.. 😦 Nu mår jag bättre men är rätt så seg så det blir nog en tupplur när det här inlägget är skrivet och klart. Vi har firat julafton hemma, den lugnaste dagen i år tror jag. Vi kollade bara på film, åt mat och gick med hundarna och det var underbart! Jag fick ett väldigt fint halsband av älskling och även ett spel som vi ska testa sen. Sen fick jag ju skidorna redan i början av månaden och dom är ju redan välanvända 😛 Jag har förresten träningsvärk sedan den senaste turen och eftersom Monster då också drog av spännet på mitt midjebälte så har jag idag beställt ett nytt och då passade jag på att beställa ett som är godkänt för tävling. Även en godkänd lina fick åka ner i korgen, så nu är utrustningen fixad 😀

Vovvarna fick ju självklart också paket igår och Troll är för söt när han drar bort pappret cm för cm och så spottar ut bitarna emellan tills hela golvet är täckt av små små pappersbitar. Monster körde istället på en slags ”äta-upp-pappret-och-innehåll-teknik”, men det funkade ju med. Blev mindre att städa upp för mig också 😛

Nä nu blir det te och pepparkakor med grönmögelost, sen ska jag nog ta en liten lur!

Publicerat på 25 december 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Jul!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: