Mer shopping

Nu har jag handlat nya termobyxor också, det finns visst ingen hejd på mig.. Och arbetslös är jag efter nyår så då blir det inte så fett, men å andra sidan är det ju bra att man inte fryser när vintrarna blir så här långa och kalla? Mina gamla termosar räckte inte så långt, bara det är minus ensiffrigt blir jag kall om gumpen och med tanke på att jag är ute en hel del så är det inte så skönt. Med nya kängor och termosar, och med Pascals julklappsvantar från förra året klarar jag en sån här isvinter 🙂

Hundarna klarar också kylan med varma täcken och så har jag dessutom köpt sockor åt dem! Jag hittade sockorna på Gippmokk.se och dom är för slädhundar. Billiga (17 resp 19 kr st) och dessutom sitter dom på även i full bc-galopp. Ingen av hundarna har fått köldkramp med dom på, dessutom skyddar dom mot skador från skare och snö mellan trampdynorna 😀

Pascal köpte en Nikon D3100 idag, ett väldigt bra köp tycker jag som ser fram emot actionbilder från både agilitybanan och fårhagen! Det är lite mer kräm i den kameran än i min, även om det nog finns betydligt mer i min Canon än vad jag lyckas pressa ur den? Ska bli väldigt skoj att lära sig mer om foto med en bra kamera 😀

Publicerat på 27 december 2010, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Låter bra Hedvig vi ser fram emot bra bilder och en vältränad Hedvig 😉 God fortsättning säger man väl nu .
    Kram

    Gilla

  2. Bra att du hittade sockor!! Ska bli spännande att kika på när vi drar tillsammans 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: