Utvärdering 2010

Mina mål för 2010 finns under kategorin Mål, eller här. Först tar vi mig 🙂

Jag ville ha ett jobb som varar längre än ett par månader och det fick jag! I åtminstone 6,5 månader 😛 Det var iaf ett riktigt biologjobb på Länsstyrelsen, den plats där jag vill vara! Det var väldigt bra att få in en fot där och väldigt trevligt att jobba där också 🙂 I agilityn ville jag bli en bättre handler och jobba med den mentala biten. Det har jag gjort, jag har visualiserat loppen innan och hittat min ”bubbla” där inget kan störa mig innan loppen. Jag har blivit mycket stabilare mot yttre störningar. Men inte så att det inte kan bli bättre. Jag vill bli bättre på att prestera också!

Hälsomässigt så har jag varit hyfsat duktig på att hålla mig i form, men F&S har väl inte mig som största kund kanske. Men jag har sprungit mer och nu håller skidprojektet på, så även om det alltid kan bli bättre så tycker jag ändå att målet är hyfsat uppnått!

Trollis då?

I agility kom Trolle och jag inte upp i 3an, men så spökar ju hältor lite till och från.. Vi var i en riktigt bra form i somras, innan Frövi, men sen missade vi 5 tävlingar. I somras gjorde vi iaf fler bättre lopp och det ska vi fortsätta jobba på! Vi tog två pinnar i hopp (där uppfödar-Eva fixade uppflyttninge, tack!!) och en i agility, kvar till 3an är 2 pinnar i hopp och 1 i agility.

Lydnaden sket sig, så nu lägger jag faktiskt ner. Får jag inspiration så får det komma som en bonus 🙂

Vallningen har gått framåt, men kanske inte så mycket framåt som jag velat kanske. Vi startade iaf 2 gånger i IK1 med 2a pris båda gångerna och vi HAR blivit bättre på delningar och fråndrivningar 🙂

Och så Monstret!

Monster hade inga mål förutom att starta i agility och i lydnad, men det blev inget av med det. Lydnaden kan väl betraktas som nedlagd med båda hundarna, jag tycker helt enkelt inte att det är så kul. Agilityn har vi jobbar med och Monster kanske inte startklar ännu, men han har kopplat grejen med både slalom och kontaktfält.

Anledningen till att Monster inte debuterat i agility är ju för att vi lade allt krut på vallningen under hösten och uppnådde drömmålet, nämligen att Monster blev godkänd vallhund!! Det gjorde att inget annat hanns med, men det var det lätt värt 😀

Totalt sett så är jag nöjd med året, även om jag önskat fler nollade lopp med Troll. Jag hoppas verkligen att 2011 kommer vara ett skadefritt år för oss så att vi hinner många lopp och att Monster får vara hel och frisk!

Publicerat på 27 december 2010, i Mål. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Utvärdering 2010.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: