Mål för 2011!

Då är det dags igen att ställa upp mål för nästa år! I år har jag delat upp målen i drömmål, alltså barriärbrytande mål och realistiska mål. Jag tror nämligen att jag själv lyckas hindra mig från att klassa upp mig och Troll genom att jag inte tror att vi klarar det. Jag vet inte hur många lopp vi har med 5 fel (fast jag skulle kunna kolla) och det är ju rätt irriterande. Nu får det vara slut med ”nästan-lopp”, nu ska vi sätta nollorna! Och genom att sätta höga mål i drömmålen så hoppas jag att vi når högre än om jag bara sätter realistiska mål 🙂

Hedvig

Drömmål: Fast tjänst med superlön i Linköping där jag får ha med mig hundarna. Springa med hundarnaoch träna på F&S utan skador så att jag får en jättebra kondition och starka muskler. Starta och vinna barmarks-SM 😀

Realistiskt mål: Få jobb på Länsstyrelsen i vår. Hitta en sysselsättning i vinter, söka så många jobb jag kan. Träna några gånger i veckan, få bättre kondition. Stara i barmarks-SM och springa 3 km med Troll!

Troll

Agility

Drömmål: Kvala till SM 2012. Ta CERT. Det ultimata vore ju en championatstitel såklart 😀

Realistiskt mål: Sätta fler nollor och komma upp i klass 3. Förbättra handling och flytet i banorna. Testa ny handling i skarpt läge, förvänta mig att Troll klarar på tävling det som jag vet han klarar på träning.

Vallning

Drömmål: Starta IK2 med bra poäng.

Realistiskt mål: Starta IK1 med 1a pris! Jobba med fråndrivning och visselsignaler.

Monster

Agility

Drömmål: Nolla lopp, plocka pinnar och ta oss upp i klass 2. Minst 😛

Realistiskt mål: Komma runt utan att diska oss och få flyt i loppen. Köra ihop oss, bli ett team och nolla lopp. Få stadiga kf, bra hindersug och säkerhet i slalom.

Vallning

Drömmål: Starta IK2.

Realistiskt mål: Starta IK1, ta 1a pris. Jobba med fråndrivning och tempo, lära in visselsignaler.

Publicerat på 28 december 2010, i Mål. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Å vad duktig du är som redan satt upp mål – jag blir riktigt taggad 🙂

  Barmarks-SM?!! berätta mera!!!

  Gilla

  • Hejhopp! Barmarks-SM är linlöpning, cykel, kickbike mm. Linlöpning är när man har hunden i midjebälte och springer och SM-distansen är 3 km. Den tänkte jag och Eva-Marie ta oss an 😛

   Gilla

 2. Härligt! Älskar när man ska sätta mål inför det nya året! Snart dags för mig med att skriva en sådan. Måste dessutom leta upp förra årets och se om jag lyckats med några som jag satte då. Åh, vad kul det ska bli med ett nytt tävlingsår!!! 😀

  Gilla

 3. Låter superbra med målen! Det kan bara gå uppåt och framåt:-)
  Jag kanske byter till LBK framöver, fördriver mer tid på HU idag än i Mjölby, så vem vet hur det blir med draget:-)
  Gott nytt år utan skotträdda hundar!

  Gilla

 4. KLART DU SKA VARA MED! Barmarks Sm är suuuuper roligt (även om jag inte listat ut vart det går 2011) puss & Kram Emme (barmaks 2a 2010, med BC 😉 )

  Gilla

 1. Ping: Agility klass II – Flyt och nollor | Bokrecensioner

%d bloggare gillar detta: