Årskrönika 2010

Inspirerad av bl a Eva Marie, Åsa och Anna-Carin m fl så har jag knåpat ihop en årskrönika!

Januari

Året började med att jag störtade på snowboard och bröt handleden och blev sjukskriven ovanpå arbetslösheten. Vovvarna och jag passade på att vila och ta promenader. Men Troll bröt vilan och med Eva vid spakarna så vann hann hoppettanRosettjakten och blev uppflyttad till hoppklass 2!!

Februari

Jag flyttar från Ryd till Gottfridsberg, går ut ur agilitsektorn och blir invald i styrelsen i Linköpings Brukshundklubb!

Mars

Monster fyllde 1 år den 23 mars!

Jag börjar jobba på Kolmårdens djurpark och bor på vandrarhem i Krokek. Hundarna bor på pensionat på dagarna och Monster roar sig med att tugga på väggarna. Jag får ordentliga pussar på jobbet också 🙂

Vargpussar på jobbet!

April

Monster är halt för en litet sår på tassen, men det var småpotatis jämfört med när han åt upp sitt scaliborhalsband och blev förgiftad. En biltur i ilfart till Bagarmossen i Stockholm, en övernattning, 8000 kr och en helt hysterisk matte som nästan fick magsår på kuppen. Nej, den gör vi inte om tycker jag!

Maj

Jag får jobb på Länsstyrelsen och flyttar hem till Linköping igen! Vi skaffar får och vallträningen börjar på allvar 🙂 Troll tävlar i Oskarshamn utan resultat, men med en avbruten tand efter en kullerbytta över Yra. Den lagas sen av hundtandläkaren på Norsholms djursjukhus och blev som ny!

Juni

Jag jobbar väldigt mycket, bor hos Pascal i Vasastan och tränar slalom med Monster. Vi firar midsommar i Varamon! Monster börjar på sin första vallkurs för Jörgen i Västra Eneby och hemma i fårhagen bygger vi fålla och 25a (som kanske snarare blev 10*15 meter..)

Juli

Älskade sambo ❤

Mitt i sommaren händer det mycket! Först åker Pascal till Japan i två veckor. Efter det så bestämmer vi oss,  Pascal och jag flyttar ihop officiellt 🙂

Troll bryter av en klo i fårhagen några dagar innan tävling och jag blir hypernervös. Inte ÄNNU en sabbad tävling! Som tur är var det bara sporren och Troll blir återställd innan vi åker till Bergslagsveckan och tar två pinnar, en i hoppklass 2 och en i agilityklass 2!

Monster går på vallkurs för Jörgen Olsson och för Joel Svensson och utvecklas massor!

Augusti

Månad nummer 8 var kanske inte min månad. Troll blev halt efter ett lopp i Frövi, Monster sträckte en muskel i knät. Pascal och jag åker på semester på Koster, men det regnar nästan utan uppehåll och vi fryser nästan konstant. Fast vi hade iaf trevligt sällskap av Linnea, Per och lilla Kasper 🙂 Bilen Sheila strular en massa och jag bestämmer mig för att sälja efter dyra besök på verkstaden.

September

Jag och Lydia bestämmer oss för att satsa på VP under hösten 😀

Monster - vallhunden!

Jag inledde månaden med att vara sjuk, men sen så sålde jag bilen och köpte ACs trotjänare, ett köp som jag inte ångrat! Nu har pojkarna bättre plats där bak och jag kan lita på att bilen går i vått och torrt 🙂 SD kommer in i regeringen iom valet och jag bloggar många arga inlägg om det..

Oktober

Trolls brorsa Swift tar VM-guld i lag! Jag och Troll tävlar i vallning i Öllösa och tar med oss 2 2a pris hem! Jag går på kurs för Anna Müller och lär mig Jaakkosvängar. Monster och jag vallar, vallar och vallar..

November

Troll och jag började med att bli Östgötamästare i laget Hastigt och Lustigt! Dagen efter blev Monster Godkänd Vallhund 😀 Bästa dagen i år tror jag minsann 😛 Troll fyller 7 år, ett av våra får blir bitna av en hund, vi tapetserade om i köket och snön faller. 

December

Jag byter jobb igen och börjar på Jordbruksverket i Norrköping. Jag får en för tidig julklapp i form av längdskidor, börjar med drag och sätter igång en liten process för att få in draget i klubben! Jag firar jul med Pascal och familjen och Pascal köper en ny leksak i form av en kamera!

Ett händelserikt 2010 har det varit och jag ser nu fram emot ett underbart 2011 med härliga stunder med älskade Pascal, roliga och framgångsrika tävlingar med Troll och spännande debuter med Monster, självklart blandat med roliga dagar med alla vänner, ni vet vilka ni är 😀

Publicerat på 31 december 2010, i Agility, Film, Foto, Jobbelijobb!, Just nu, Monster, Tävla, Troll, Vallning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Härlig läsning vännen!
    GOTT NYTT ÅR!!!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: