Mot Uppsala, men inget Kista för oss

Jag funderade faktiskt på att åka till Kista först, men att tävla på det hårda underlaget kändes inte så smart med Trollebolle och hans benägenhet att skada sig. Han får vänta tills Karlstad och Linköping istället! Sen är lite lugnt på tävlingsfronten tills i slutet på april, och då sätter säsongen igång på riktigt! Varje helg i maj finns det intressanta tävlingar 🙂

Monster ska debutera på Rosettjakten i mars har jag tänkt, men det hänger verkligen på hur slalomet utvecklar sig. Söderköping i maj är nästa alternativ, då borde vi verkligen ha fått ordning på det… Vi tränar för fullt nu, jag har varit på HU varje dag den här veckan. Och han gör slalom bra, om han kommer rakt på och vi kör högerslalom så klarar han 12 pinnar! Det är bitarna när vi inte kommer rakt och i vänsterslalom som är de komplicerade bitarna.

I helgen så ska vi istället för Kista åka till Pascals familj i Uppsala och även hälsa på Maja, min lillasyster! Det ska bli väldigt trevligt 🙂

Publicerat på 07 januari 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Mot Uppsala, men inget Kista för oss.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: