Monsters lilla näsa och mitt lite större uppdrag

Tur att man är arbetslös så att man hinner med i svängarna här hemma.. Monster har börjat nysa sedan ett par dagar och idag på morgonen hittade jag rosafärgade fläckar på golvet. Jag fick lite panik och ringde djursjukhuset direkt. Veterinären undersökte Monster och kom fram till att det troligen är noskvalster trots att hans nysningar är av den traditionella typen och han inte har gjort några inåtdragningar. Blodet kommer troligen av att han är svullen och irriterad i nosen och att nysningarna skadat små blodkärl.  Nu ska båda hundarna behandlas mot noskvalster, trots att Troll inte visat några symptom. Förhoppningsvis ger sig nysningarna om några dagar-upp till en vecka, annars får jag åka tillbaka och ta blodprov och undersöka vidare…

Två fula små gynnare. Dock inte Monsters näsa 🙂

Det här är däremot Monsters näsa. Den sötaste näsan i världen 🙂 Vi hittar inga noskvalster på den, men vem vet vad som finns i den?

Jag har ju skrivit om klubben och våra problem med att hitta sammankallande till tävlingssektor, RUS och serveringssektor. Dessutom saknas en revisor och en ordförande. Idag anmälde jag mig som ordförande så om klubben röstar på mig vid årsmötet så blir jag ordförande i Linköpings BK! Det känns spännande och lite läskigt 🙂 Det är nog första gången en agilitymänniska har suttit som ordförande i klubben och jag hoppas att kunna sprida den väldigt fina stämningen som vi har på agilitysidan (det finns liksom MASSOR med folk som vill sitta i agilitysektorn, men det är svårt att folk folk till övriga sektorer) till resten av klubben! Om jag nu blir vald vill säga, men just nu finns det inga fler kandidater 😉

Dock så har vi fortfarande problemet att det behövs sammankallande i tävlingssektorn och i RUS samt en revisor + suppleant, de andra platserna kanske löser sig ganska snart? Och om vi inte hittar sammankallande till de platserna så vill kassören inte bli omvald och utan kassör? Ja då har jag inte en aning om vad vi gör…

Publicerat på 17 januari 2011, i Agilitysektorn, Just nu, LBK. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Fin näsa han har Monster ❤ Hoppas nu det är noskvalster så att han inte är allergisk mot nåt. Du blir nog en toppen ordförande 🙂
  Åsa

  Gilla

 2. Vi har lagt vår RUS vilande eftersom det inte finns intresse för att driva den… så det är också en lösning.

  Gilla

  • Ja RUS kan man ju låta vila, men tävlingssektorn känns lite svårare… Det blir svårt att genomföra det vi sagt om vi inte har en tävlingssektor..

   Gilla

 3. Får se vad Susanne svarar och om det kan vara något för mig. Eller någon annan.

  Marion ska skaffa får men de kommer att finnas i Vånga. Vet inte riktigt vart. För mig kommer det bara att ta ca 10 min längre tid att åka (även om sträckan blir mer än dubbelt så lång). Men det får det vara värt fram tills jag kan åka ut till ”mina” får igen.

  Gilla

 4. Säger det igen: jag tycker att det är jättebra att du tar över klubban. Det är på tiden att det är en ”agilitymänniska” och du är en bra representant!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: