The Monster is back!

Efter att i flera dagar varit helt nöjd med bara halvtimmespromenader, plus en lite längre på morgonen, så vaknade Monster till liv igen i onsdags kväll. Då kom det välbekanta pratmorrandet som betyder att Monster har tråkigt. Tänk att man kan bli så glad över att en liten hund blir rastlös 🙂 I torsdags så åkte dessutom öronen upp några cm och nu är Monster som vanligt. Det är då man inser hur lugn han var lördag-onsdag 😛 Idag har han nyst ett par gånger i morse och likaså igår, men han är helt klart på bättringsvägen.

Vi vilar fortfarande från träning, jag vill inte att puls och andning ska gå upp för mycket innan han slutat nysa helt, men nyss kom vi in från en morgonpromenad på 2 timmar så vi slöar inte för det 🙂

Troll är fortfarande symptomfri, skönt!

 

Publicerat på 23 januari 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för The Monster is back!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: