Trollebolle, mattes stjärna!

Ikväll var det agilityträning i ridhuset och Troll fick följa med ensam eftersom Monster inte ska träffa andra hundar på en vecka till. Troll älskar att följa med själv, då är det bara han i centrum. Söta söta Stolleboll 🙂

Josefin hade med två övningar där vi gjorde två varianter på en slalomövning och en på en balansövning. Vi fick lite ont om tid på balansövningen och sen blev kanske inte riktigt i verkligheten som på pappret heller så den gick inte lysande, men den första övningen! Åh vad han är härlig, Troll, så vändbar och fin och han försöker göra sitt bästa hela tiden 🙂 Det blev flera ”runt”, några jakkosar och en tysk och det kändes som att jag och Troll börjar bli ganska samspelta! Fast vi behöver öva mer på runt så att det funkar på längre håll också.

Nästa helg ska vi till Karlstad och jag längtar till att få köra 4 hela banor med Trollis! Åh vad roligt det ska bli 😀

Publicerat på 23 januari 2011, i Agility, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Vad kul, då ses vi i Karlstad!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: