Vänsterslalom!

Nu är Monster med i matchen igen, slalom och gungträning på HU idag! Och nu kan han vänsterslalom, hallelujah! Bågarna har verkligen varit kanon, gett honom stöd när han behövt både vid ingångarna och i vänsterslalom! Nästa hund får nog bara köra bågar tror jag, jag har bara hittat fördelar med dom faktiskt.. Jag skulle väl inte säga att Monsters slalomet är tävlingsklart än, men snart så och det har gått ruggigt fort nu!

Gungan är däremot inte tävlingsklar och där märktes träningsuppehållet av. Träna träna…

Sen körde vi lite handling också och numera kan Monster bakombyten och jakkosar också. Jag vet inte än hur det funkar i skarpt läge, men han utvecklas snabbt och han är underbar att träna!

Och och och den stora bonusen!!! Han kan faktiskt sitta lös och kolla på Troll inne på HU nu 😀 Knappast avslappnat, men han kan kontrollera sig!

Troll och jag jobbar med ”runt” och det går framåt! Det är så himla roligt att lära in nya svängar, vi har lagt till jakkosar, tysken, vispen (jag minns inte vad den heter på riktigt, men den där man vispar hunden ifrån sig över hindret) och runt och jag tycker att det är fantastiskt roligt att utvecklas i handlingen! Eftersom jag inte är explosiv så behöver jag fördelarna av att hinna längre in i banan, eller som Linnea uttryckte det ”det gäller att inte vara på väg till hindret man ska ta, det gäller att vara på väg ifrån det”. Word, säger jag om det!

Publicerat på 25 januari 2011, i Agility, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Då kanske man ska satsa på slalombågar för Immers del då?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: