Kan katter få noskvalster?

Igår började både Hedvig och Kaka att nysa och fnysa precis så som Monster gjorde i början av sitt noskvalsterangrepp. Katter kan inte få noskvalster enligt veterinärer, men googlar man på ”noskvalster katt” så får man oväntat många träffar på folk som fått nysande katter i samband med att de behandlat sina hundar mot noskvalster? Kan det vara en slump att båda katterna nyser nu? De är innekatter så de har inte kommit i kontakt med andra katter och de har inga andra symptom, inga rinnande nosar eller ögon, bara nysningar.

Är det någon där ute som vet? Jag ska ringa djursjukhuset imorgon, men jag misstänker att jag får svaret att katter inte får noskvalster, men isf är det ju ett väldigt märkligt sammanträffande??

Publicerat på 26 januari 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Kan katter få noskvalster?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: