I väntan på syster..

.. som är på väg hit så bloggar jag!

Idag har jag varit så fasansfullt effektiv så jag nu är ganska trött.

Jag har 1) kollat på 4 avsnitt av Glee, nya favoriten av serier :D, 2) tränat jyckarna litegrann, 3) passerat F&S och sprungit 20 minuter + tränat mage och rygg, 4) fikat med Matilda, Emma och den alldeles alldeles färska fröken Agnes som var söt som en sockerbit :), 5) fått en gratissminkning på Body Shop så att jag faktiskt blev ganska snygg om jag får säga det själv :P, 6) städat med damning och hela kittet, 7) ätit middag på Tapas bar och blivit väldigt mätt (mm, getost och honung… ), kommit hem och druckit te..

.. och nu har syrran kommit så nu ska jag lägga ner datandet för idag!

Publicerat på 27 januari 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Väldigt effektiv får jag lov att säga! 😀

  Gilla

 2. Bilder på världens snyggaste Hedvig, tack 🙂

  Gilla

 3. ❤ Puck
  ❤ Brittany 😀

  Gilla

 4. Vilket hårt liv du lever =) Det är hårt att vara arbetslös.. haha

  Gilla

%d bloggare gillar detta: