Ska jag hamna i TV?

Jag visste ju förstås att mitt namn skulle hamna mer ”ute” när jag tog över ordförandeskapet på LBK, men att TV skulle vilja ha med mig känns ju lite oväntat 🙂 Två st personer från olika kanaler och olika program har tagit kontakt på tre dagar! Knasigt va?

Det första var Stångåstaden play, alltså min hyresvärds lokala kanal som vile göra något om deras hyresgästers fritidsintressen. Det kommer nog att gå av stapeln när våren har kommit, så vi ska höras av längre fram.

Det andra var något bolag i Gamleby som ville ha folk till ett studieprogram om kamphundar. De skulle diskutera om rasförbud och om huruvida förbud är lösningen eller om det snarare är ett ägarproblem. De hörde av sig till LBK för att de ville ha någon som håller på med arbetande hundar och alltså någon som kan argumentera för att det främst är ett ägarproblem. Jag håller definitivt med om att det till allra största delen är ett ägarproblem (så länge man inte avlar på aggressiva hundar, fast det kan ju iofs också sägas vara ett ägarproblem..) men jag känner mig inte tillräckligt insatt för att argumentera om det i TV. Alltså gav jag dom numret till två personer som jag vet arbetar med sina ”kamphundar”, en vän och en tjej som sitter också sitter i styrelsen. Styrelseledamoten vet jag blev uppringd och ska vara med 🙂

Kul att LBK får synas i media tycker jag, även om det bara är lokalt 🙂

Publicerat på 23 februari 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Stångis är nog jag orsak till 🙂 Fick ett meddelande som sökte någon som gärna bodde hos dem och tränade sin hund. tänkte omedelbart på dig 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: