Exteriörbesiktning

Precis som igår handlar detta inlägg om mig. Jag var nämligen och kollade min handled idag för att utvärdera eventuell invaliditet. Jag har ju besvär av den, särskilt när jag ska träna. Det är svårt att göra armhävningar, övningar när man sätter ner händerna bakom sig och lyfter på rumpan eller gör ”bakåtarmhävningar” är omöjligt. Jag känner av handleden när jag kör bil länge och det gör ont att ta emot mig eller skjuta ifrån med handen. Läkaren kom fram till att jag har rörelseinskränkningar, ca 10-20 grader. Det är väl inte jättemycket, men tillräckligt för att det ska vara betydligt sämre än vad det var innan jag bröt den. Sen är jag svagare i höger hand också och det är ju lite ovanligt med tanke på att jag är högerhänt. Det normala är ju att vara starkare i höger hand..

Nu ska bedömningen in till försäkringsbolaget och sen får vi se vad som händer. Jag är ju redan lite invalid efter min axel (3 %), fast den besvärar mig inte så mycket längre. Bara när jag sitter framför datorn en hel dag…

Publicerat på 24 februari 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Exteriörbesiktning.

Kommentarer inaktiverade.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: