We did it!! :D

Idag tog Monster hela gungan på HU, UTAN att bita eller vända 😀 😀 😀 Jag fick det dessutom på film, tyvärr så spelar Pascals kamera in i .MOV-format som min dator inte riktigt kan hantera. Jag komverterade dom till avi-filer och då blev varje filmsnutt på ca 15 sekunder flera GB stora och min dator bara hackar när jag försökte spela upp dom. Teknikens under.. Förhoppningsvis reder jag ut det imorgon.

Jag körde iaf gungan som vanligt och så frågade Pascal varför jag inte körde hela och om inte Monster lär sig att ta halva när jag bara kör nerfarten. Jag tänkte då visa hur det blir med hela gungan, men satte på koppel för att kunna ha kontroll och då, döm om min förvåning när Monster tog gungan jättefint 😀 Tre gånger, sen vågade jag inte köra mer…

Men detta känns som ett jättesprång framåt! Tjoho, kanske kan vi tävla agilityklass i vår?? Vore ju helt underbart! Dessutom så verkar vänsterslalom-problemet ha löst sig också, han gör ett litet skutt ibland, men det har blivit rasande mycket bättre på bara ett par veckor 😀 Så himla skönt det med!

Lite knäpp, men jag bara tokälskar den här lilla hunden!

Publicerat på 26 februari 2011, i Agility, Monster. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för We did it!! :D.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: