Troll på kurs!

Idag styrde vi kosan mot Kungsör och den förträffliga agilityhallen! Väldigt bra den där, en sån skulle man ha på nära håll… Vi körde 2 timmar och hann med 2 övningar med Veronica och en tredje körde vi på egen hand. Övning nummer två hamnade på film och det är intressant att se att även om jag tycker att jag springer fort så gör jag verkligen inte det! Jag måste verkligen träna på att springa så fort jag kan!! En annan sak som är väldigt trevlig att se är att Troll faktiskt kan svänga riktigt tajt när jag ger honom rätt signaler. Jakkosarna köper han jättefint och överhuvudtaget så tycker jag att han är rätt lättsvängd för att vara så stor. Att vi inte får till svängarna tajtare på tävling är nog mitt fel helt enkelt. Men några fler verktyg fick vi med oss idag och med fler kurser och mer träning så kan det väl bara bli bättre 😛

Monster kom ut och vädrade på slutet, han har suttit med inne i hallen i sin bur under det fantastiska burskynket. Det funkade finfint, jag hade den bortre gaveln upprullad och Monster höll sig relativt lugn. Jag körde sen slalom och ett par hopphinder och tunnel och han gick jättefint! Sög så fint på hindren och tunneln och klarade underlaget riktigt bra också. Kan iofs vara för att vi kört en del på matta på HU.. Jag är impad över att han klarar miljön så fint, han har aldrig varit där tidigare och aldrig kört på konstgräs, men han bara kör och jobbar så fint 🙂

Publicerat på 28 februari 2011, i Agility, Film, Troll. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Ser ju kanonfint ut!!! Tajta fina vägar! Vi kanske borde samla ihop ett träningsgäng och prova hallen någon gång . . .

    Gilla

  2. Ni har ju bara fem mil till hallen i boxholm!

    Gilla

  3. SNYGGT!! 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: