Ångest, skatt och vackert väder

Jag sitter och kollar min deklaration på nätet och funderar på hur mycket man får dra av för dubbelt boende egentligen? Jag bodde ju på vandrarhem när jag jobbade i Kolmården förra året. Vad jag fattar det som så får man 105 kr per dag för boendet plus 105 kr per första månaden för mat, men räknas även helger? Framgår inte riktigt i det jag läste på Skatteverkets hemsida… Det blir kanske ett par extra tusen i plånboken iaf och det är ju välkommet!

I övrigt har jag jobbångest. Ingen nyhet kanske, men det är så oklart och jobbigt så att jag knappt kunnat sova inatt. Jag drömde på morgonkvisten att jag och Åsa var på arbetsinervju på ett stall långt nere i mörkaste Småland. Efter väldigt mycket om och men så kom det fram att de ville att vi skulle jobba 3 timmar i månaden och att vi inte skulle få betalt! Ja ni märker ju mina jobbiga tankegångar..

Jag är nu återställd efter min magsjuka i helgen och idag blir första dagen som hundarna kommer få en vettig dag. Deras vilovecka blev lite längre än en vecka, men det är ju iofs inte fel inför en tävlingssäsong 🙂 Troll har varit lite småhalt av och till på ett framben, jag har inte en aning om vad han har gjort men han får ta det lugnt i några dagar till. Idag ska Monster ta upp träningen av gungan och slalom, han kommer nog bli överlycklig av den nyheten 😀

Solen strålar idag, våren är på väg och vi ska strax ut till HU för träning och promenad med Johanna och russlarna. Om det inte vore för jobbångesten så skulle livet vara underbart.

 

Publicerat på 22 mars 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. jobbigt med jobbångest. Hoppas det löser sig till det bästa, vad nu det blir…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: