Träning igår och att jag ändå är attraktiv

Igår hyrde vi ridhuset och ställde upp en agilityklass 1-bana. Det gick väl upp och ner, inte så mycket som blev rätt egentligen. Gungan fick vi till flera gånger, men sen, nja.. Han är ju duktig, men vi missförstår varandra. Igår kom några rivningar också, inte så mycket rena slarvrivningar, men när han blir lite trött och när han kommer fel så åker bommarna. Och första porten i slalom, hmmm.. Men han är söt och entusiastisk iaf 🙂 Film på gungan kommer, den är så fin så fin om man jämför med någon månad sen! Sen är den kanske inte perfekt, inte än, men så mycket bättre!

Troll är bättre nu, det får bli totalvila i ett par dagar till, sen får vi se. Mycket mycket bättre blev det efter totalvila igår så det är nog det han behöver. Jag fattar inte varför han är halt bara? Det verkar sitta uppe i bogen på vänster sida, det var iaf där som jag fick en liten reaktion (slick runt munnen) när jag klämde och kände på honom häromdagen. Han är inte sådär klassisk stel – i – början -sen – går – det – över, utan snarare lite halt hela tiden, men vad tyder det på? Stukning? Både sträckningar och artros eller annat ledrelaterat brukar väl bli bättre när man rör på sig?

Jag har varit på intervju på ett ställe i måndags, fick en telefonintervju idag och ska på intervju på fredag. Tyvärr är inget jättenära, det närmaste är 7 mil bort, det längst bort 20 mil… Men det vore väl själva f* om inte nåt ska bli nåt? Egentligen tycker jag inte att jag begär så mycket, jag vill ha ett jobb med det jag är utbildad för, jag vill kunna bo med den jag älskar och jag vill kunna träna och tävla mina hundar. Det är ju liksom inte ett palats, berömmelse och flera miljoner jag trånar efter? Men nu ringer ju folk efter mig iaf, så lite attraktiv på arbetsmarknaden tycks jag ju vara…

 

 

Publicerat på 30 mars 2011, i Agility, Jobbelijobb!, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Kul ändå att det är så många som hör av sig! Tycker med att det borde leda till något!!! Det håller vi tummarna för! 😀

  Gilla

 2. Jag håller också tummarna för jobb! Och Monstret BLIR bättre! Ni har ju massa tid på er att bli bäst, så se till att ha kul medan ni jobbar er dit =)

  Gilla

 3. Det går ju lite upp och ner med våra hundar. Jag kände att jag saknade något i Harrys och mitt samarbete idag, den där underbara känslan infann sig inte…

  Jag hejjar på dig! Klart du ska få ett vettigt jobb i din närhet! Tummar hålls!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: