4x disk men ändå nöjd

Monstret har nu startat på allvar i hoppklass och även i agilityklass. Disk i varje klass blev resultatet och det berodde till största delen på slalom. Det har verkligen inte funkat alls så det blir hem och på med bågarna tills det sitter! Framför allt så har han gått in i andra eller tredje porten, men han har också börjat ramla ur i mitten och det beror nog på att HU har ett slalom med utstickande pinnar som stör. Nu blir det träning på bra slalom framöver!

I övrigt då, balanshindren gick bra, han kom lite snabbt över gungan (som bara var med i den ena klassen) men inget bitande iaf. Balansen och Aet gick strålande, Aet gick så bra att Monster ville köra det igen, busen. Det var första disken det 😉 Han har missat flera hinder där han glidit av linjen och gjort för vida svängar. Jag sprang bara på då och struntade i att ta om, men det är också något vi måste träna på.

Andra bra grejer var släppet! Jättemycket bättre, han dög riktigt fint på både hinder och tunnlar 😀 Upploppet i sista loppet var kanon!!! Full fart framåt utan att tänka på att jag hamnade efter, så duktig!!

Totalt sett så har ju slalomet strulat på träning också fast inte så illa som idag. Men det är bara att jobba på det! Han är galet rolig att köra och lossnar mer och mer i hindersuget! En månad är det till nästa start så vi har lite tid att nöta nöta nöta slalom och svängar 🙂

Stort grattis till vårt resesällskap Josefin som tog pinne nummer tre och fyra (!) med Azlan i hoppklass och pinne nummer tre med Anni i agilityklass 😀

Publicerat på 09 april 2011, i Agility, Monster, Tävla. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för 4x disk men ändå nöjd.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: