Lång promenad och trötta hundar

På förmiddagen tränade vi bana ett helt gäng. En hoppklass 1 blev det och mina vovvar skötte sig fint. Troll rev ett par hinder, men nollade iaf en runda också. Monster missade lite hinder och diskade sig på en jättelockande tunnel. Vi tränade lite på att ta hinder i stjärna, Monster har en tendens att missa det tredje hindret. Jag tror att eftersom han har så mycket fart och tryck så krävs det väldigt mycket kraft att korta upp sig så då springer han helt enkelt förbi istället. Men träning ger färdighet, idag tog han t ex 100 % av slalomingångarna (med undantag för den gången jag stod helt ivägen..) 😀

På eftermiddagen gick jag Bjänleden med sällskap av Anna och vättarna! Det var väldigt trevligt och framför allt helt fantastiskt att kunna gå med bara armar och att snöra upp byxorna så att de bleka vaderna fick se dagsljus för första gången i år! Troll är en riktig hajkhund och plumsar glatt ner i varenda vattenpöl och ser helt lycklig ut, Monster skulle kanske gärna slippa en viss vätte som terroriserar honom, båda hundarna har sovit gott hela kvällen. Det tar på kroppen med långpromenad!

Publicerat på 19 april 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Gött med säkra kontaktfält och en matte som tänker logiskt när det gäller att kunna ta hinder och inte bara blir arg =) En kurs var nog precis vad vi behövde!

  Gilla

 2. och så menade jag såklart slalomingångar.. hehe

  Gilla

 3. Åh den där promenaden ska jag ta med Daniel på nån gång! Var exakt börjar man?

  Gilla

  • Man börjar vid kvarnen, sen följer man vägen och håller höger när den delar sig första gången. Men det finns en karta som kan kan köpa vid kvarnen för en tia, rekommenderas!

   Gilla

 4. Tack för trevligt promenadsällskap! Det är bara synd att Monster inte kan säga åt pestgöten Immer…

  Åsa – kan verkligen rekommendera Bjänleden, det tar bara 30 min att köra till Bjäsäter från stan. Även Rådslaleden (5 km)är trevlig men dit är det lite längre.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: