Jäkligt duktig..

..har jag varit idag. På söndag åker vi till Amsterdam i några dagar och nästa torsdag blir jag en arbetande kvinna igen så nu gäller det att passa på att göra de där sakerna man annars inte hinner! Därför befinner jag mig nu i en lägenhet som har tvättade fönster och ett rent kylskåp. Resten är faktiskt rent också, golven är skurade och toan ren, men det är ju grejer som man inte alls kommer undan med att inte göra annars… Nu är det lite grejer som ska läsas på i egenskap av ordförande, tvätta gardinerna och träna hundarna ordentligt kvar på agendan innan det blir en minisemester. Enligt systeryster som befinner sig i Amsterdam nu så är det sommar där så det blir shorts och kjol i packningen, lite skrämmande med tanke på de kritvita benen. Förhoppningsvis så är de kanske brunare (men inte rödare?) när vi kommer hem!

Jag hade en ”fylla-i-papper-date” med kassören på klubben på fm också, då passade jag på att ta ett litet pass med Monster. 1 fel och många rätt på slalomingångarna idag, det tar sig! Och gungan ser så fin ut jämfört med innan, trots att den ibland får sig ett litet litet bett… Inte en enda rivning heller, det verkar faktiskt bara vara i svåra passager eller när han blir stressad (som när jag är före honom) som han river, inte annars. Det bådar gott, det är situationer vi kan träna på! Han är så duktigt, älskade lilla söta Monstret 😀 Det ska bli så fantastiskt roligt att tävla båda vovvarna i sommar!

Publicerat på 20 april 2011, i Agility, Just nu, Monster. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

 1. Oj, vad ambitiöst! Ett rent hem är ett bra hem!
  Jag är sjukt tävlingssugen, speciellt med ”mina” nya, färska klass I-hundar. 😉
  Fast allra mest sugen är jag på att få börja tävla lilla Hilja…

  Gilla

  • Jag gillar rena hem 😀 Tyvärr måste man ju städa konstant för att hålla dom så, dammsugaren fick motionera redan ikväll.. 😛
   Hoppas hoppas att du får tävla med lilla Hilja snart…

   Gilla

%d bloggare gillar detta: