Jobbelijobbeli

Det är jäkligt najs att ha ett jobb, tyvärr så innebär det också kurser och en del dagar med väldigt många arbetstimmar. En sådan dag blir det imorgon, då börjar jag kl 06 och åker till Vänersborg på kurs. Jag kommer hem på torsdag kväll, förmodligen ganska sent. I början av juni blir det också långa långa dagar. Det är lite jobbigt när man aldrig är hemma, mötena och kursen försvinner ju inte bara för att jag jobbar långa dagar.. Men jag ska inte gnälla, jag är väldigt väldigt glad över att ha ett jobb nu, även om det vore trevligt att både hinna med sina egna hundar OCH sin sambo också…

Idag använde jag iaf min friskvårdstimme till att träna agility. Tekniskt sett skulle jag kanske tagit ut den igår när jag sprang 5 km, men egentligen känns det inte som att det spelar så stor roll så länge jag iaf rör mig. Agility är ju både promenader som uppvärmning och nedvarvning, styrketräning när man bygger och lite kondition när man springer. Vem behöver gym liksom? 😉

Jag byggde en liten kombination med slalom med ingång från kl 5 (lite lurigt för Monster), ett par inte jättelätta svängar och en slutraka med långhopp. Monster är verkligen inte bra på att svänga. Åh vad jag önskar att jag hade en bana på tomten (som jag också önskar att jag hade) så att jag kunde träna oftare! Behöver ju träna på allt 😛 Rakan gick bra idag iaf och svängen fick jag till om jag verkligen förberedde honom men då blev jag sen till nästa hinder. Troll läste svängen på mer subtila signaler och fick till det riktigt bra men så är han ju lite mer erfaren, faktiskt:P

Publicerat på 17 maj 2011, i Agility, Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

 1. först gnäller du över att vara arbetslös.. och nu över jobbet. =) Det är som det ska vara! Välkommen till verkligheten, med ständig trötthet =)

  På fredag hinner jag egentligen.. men så har vi det där med pojkvännen.. Fredagar är de enda kvällarna på veckan som vi är bara vi. Jag vill inte gärna släppa den för agilityträning känner jag. Speciellt inte eftersom jag ska träna på torsdag.. (och dessutom har den där lilla banan ute i malmslätt som jag kan småträna på ibland)

  Växjö tror jag också att jag skippar faktiskt. Nu har jag ställt in mig på 5 dagars ledighet och ska baskimej ha det också!

  Gilla

  • Njut av din fredag du, jag ska ändå ha ett möte på bk på fredag så det är mer som att slå två flugor i en smäll 🙂

   Den ständiga tröttheten är redan här 😀 Jag gillar verkligen mitt jobb, men det är klurigt när man MÅSTE jobba senare än kl 18 och har ideella åtaganden.

   Ska se om jag hittar nån annan som ska till Växjö!

   Gilla

%d bloggare gillar detta: