Monster ska bli pappa!

Nu finns en kull planerad med Monster!! Det är en finsk tik som heter Myy som är Monsters blivande date. Jättekul tycker jag 😀 Läs mer om kullen här. Sidan är på finska, men google translate funkar någorlunda, en del får man gissa sig till 🙂

Publicerat på 19 maj 2011, i Monster. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Hur kul som helst att Monster ska bli pappa. Ännu roligare med Google translate när man läste att Monster var en ivrig bäver som var duktig på att slåss 😀

  Gilla

 2. Eller hur! Google translate är ingen höjdare på finska 😛 Jag frågade en arbetskamrat som kan finska och hon sa att ivrig bäver är arbetsmyra! Och att det menas kampa med slåss kan man ju räkna ut 😉

  Gilla

 3. Vad roligt!!

  Störtkul öäversättning ju =)

  Gilla

%d bloggare gillar detta: