Vänersborg

Jag har varit på kurs i två dagar, nu kan jag allt om igenväxning, skyddszoneroch vallgröda. Typ. Det har varit väldigt trevligt, god mat och fint boende på Ronnum herrgård, ett ställe som jag verkligen kan rekommendera!

Hundarna har däremot tydligen varit ganska gräsliga. De drar och Troll gnäller en massa och de är allmänt dryga när Pascal går ut med dom. Men hur lär man sina hundar att dom ska uppföra sig när jag inte är med? Framför allt så tror jag Troll känner sig lite otrygg och tar för mycket ansvar mot andra hundar när jag inte är med och eftersom vi för några veckor sen hade tre (3!!) stycken ”lösa hundar som kommer springande ända fram i full fart”-incidenter så är det ju inte så konstigt att han blir gasad och spänd när han ser andra hundar, särskilt om de är lösa. Men hur löser jag det? Det är ju svårt när de uppför sig när jag är med 😛 Tål att tänkas på..

Annonser

Publicerat på 19 maj 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vänersborg.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: