Inte så konstigt, men ändå…

Jag träffade Ida idag på klubben och för min och Monsters del stod slalom på schemat. Grejen är att jag måste inse att han faktiskt inte riktigt kan det och lägga mer tid på ren hinderträning. Jag ställde upp några hinder med en oxer rakt fram mot slalom och det gjorde att vi samtidigt tränade att svänga och att ta oxern också. Han är expert på att gå in i port två, skillnaden är att han ofta går in rätt om jag tar om på träning men det är mycket svårare på tävling. Han blev iaf bättre under passet så vi ska nog få ordning på det här med lite hårdträning.. Men oj vad trötta dom blir nu i värmen, hundarna. Vi tog små pauser hela tiden annars hade det inte blivit mycket tränat alls…

Troll är bättre idag, det syns bara en liten markering då och då i trav. Vi fortsätter med koppelpromenader och hoppas det hjälper…

När man har en iPhone kan jag konstatera att man kan lägga hur mycket pengar och tid som helst för att styla den och köpa grejer och tillbehör. Förutom de grejer jag fick när jag fyllde (armband och högtalare) så köpte jag idag en ny slags film som ska skydda skärmen. Den var ganska dyr men ska reparera småskador och repor själv och förhoppningsvis hålla betydligt bättre än de billiga jag köpte. Det sägs att orginalskärmen ska tåla en hel del, men telefonen är ju svindyr så man vill ju inte chansa… Största dilemmat nu är att den helst inte ska användas på 12 timmar så jag kan inte spela Angry Birds… 😉

Nu blir det nog en söndagsspringtur med sambon och Monster. Stackars stackars Troll får stanna hemma med katterna… 😦

Publicerat på 22 maj 2011, i Agility, Monster. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Klart ni fixar slalom framöver! Slalom kräver mycket träning för att sitta i ryggmärgen och Monster är ung!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: