Det kom ett brev…

och det var ett riktigt äckligt sådant. Anonymt var det och det handlade om en man i Motala som enligt brevet håller på med hundsex och till slut fanns alla hans adressuppgifter och en uppmaning om att kontakta mannen och säga vad jag tycker om såna som han. Är det sant så är det vidrigt, men då bör han anmälas till polisen, inte utelämnas till pöbeln via ett brev, är det inte sant är det en extrem smutskastningskampanj. Jag blev riktigt illa berörd när jag läste brevet och idag ska jag göra ett nytt försök att få tag på rätt person hos polisen… Jag är tydligen inte ensam, det verkar vara en hel del hundmänniskor som fått detta brev och det pågår en förundersökning om fallet.

Blä!

Publicerat på 01 juni 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Men fy! Ett riktigt pappersbrev alltså?

    Gilla

  2. Ja med frimärke och allt. Och med min adress på, överst stod det Linköpings BK och sen kom min adress så det är nog därför just jag fick det…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: