Det kom ett brev, del 2

Kommer ni håg brevet jag fick häromveckan? Det inleddes då en förundersökning om förtal, men tydligen har de funnit att någon sanning kanske fanns i det som brevet handlade om. Det har publicerats två artiklar det om det i Motala-Vadstena tidning. Dels den här, som kom ut den 8 juni och dels den här, som publicerades idag. Hela historien är väldigt obehaglig tycker jag. Jag tycker självklart att tillvägagångssättet är vidrigt, om man vet sådant så tycker jag att man gör en anmälan till polisen, inte skickar ut ett brev till en massa människor. Samtidigt, det här är en tydligen känd hundperson. Jag mår illa när jag tänker på det. Tänkt att lämna in hunden på dagis och att den välrenomerade personalen gör övergrepp på din hund? Och så är det inte ens olagligt? Vad är det för värld vi lever i…?

Publicerat på 14 juni 2011, i Djurrätt. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Heeeeelt sjukt…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: